איפיון וניתוח של מאפיינים כימיים של הריחות של תרביות הבשר.
- תמיכה בפיתוח, בולידציה ובדוקומנטציה של הבדיקות האנליטיות.
- תכנון של מעקב אחר הניסויים האנליטיים המבוססים על תוצאות עבר.
- ניתוח נתונים שנאספים לגבי פרופיל הטעם עבור רכיבי המוצר.
- תואר שני ומעלה בכימיה, ביוכימיה או תחומי המזון.
- ניסיון בעבודה עם פורמולציות וחומצות שומן - עדיפות.
- ניסיון של 3-5 שנים בתעשיה.
- ניסיון בפיתוח טעמים וריחות - עדיפות.
- ניסיון בשיטות לאיפיון חומרים כגון, בדיקות ריאולוגיות, מיקרוסקופיות וכולי - עדיפות.
- ניסיון בשיטות כרומטוגרפיות כגו GC או LC - יתרון.
- ניסיון בריחנות -יתרון.